24 Haziran 2012 Pazar

SBS Puanına Okul Puani Ekleme

New Page 2--> -->
İLETİŞİM
YGS LYS Puan Hesaplama 
SBS Puan Hesaplama
SBS Puanına Okul Puanı Ekleme
SBS Puanı Ortalaması Hesaplama
 DGS  Puan Hesaplama
 ALES  Puan Hesaplama
KPSS  Puan Hesaplama
KPSS Önlisasns Puan Hesaplama
KPSS Lisans Puan Hesaplama
KPSS  Öğretmenlik Puan Hesaplama

KPSS  Ortaöğretim Puan Hesaplama





































































SBS SINAV PUANINA OKUL PUANI EKLEME
SBS SINAV PUANINIZ
YIL SONU BAŞARI  PUANINIZ (YBP)
EN BÜYÜK YIL SONU BAŞARI  PUANI (EnbYBP)
Tahmini SBS  Puanınız
Not1 :Bu Program 8. Sınıf SBS Netlerini Hesaplayan ve okul tarafından Verilecek Puanı SBS Puanının Üzerine Eklemek İsteyenler için Yazılmıştır. Buradaki Puanlar Kesin Değildir Ancak Gerçek puanlara Yakın Olması İçin Matematik Formülleri Özel Bir Hassasiyetle Yazılmıştır.Elimizdeki Verilerle Yaptığımız Testlerde Gerçek puanlara Çok Yakın Değerler Elde Edilmiştir.
 Not2 : Lütfen  Netlerinizi Tam Sayıya Yuvarlayın (Buçuk Üstlerini Yukarıya Yuvarlayın) Tam Olmayan sayılarda Nokta ( . ) kullanınız.


   Sınav adaylar bu sınavlarda puanlarını hesaplamanın yanı sıra ortala hesaplama programlarını da kullanabilirler.Örneğin üç SBS puanının ortalamasını hesaplamak isteyen adaylar yandaki SBS Puanı Ortalaması Hesaplama linkini tıklayabilir.Yada SBS Sınavına giren aday okul puanını ekleyerek yaklaşık kaç puan alacağını hesaplamak için SBS Puanına Okul Puanı Ekleme  linkine tıklayarak SBS puanına okul puanını ekleme sayfasına ulaşabilir.

   Sınava giren aday eğer YGS puanı hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden YGS LYS Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.


     Sınava giren aday eğer LYS puanı hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden YGS LYS Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.


      Sınava giren aday eğer DGS puanı hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden DGS  Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.

      Sınava giren aday eğer KPSS puanı hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden KPSS  Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.


       Sınava giren aday eğer ALES  puanı hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden  ALES  Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.
       KPSS Sınavına Önlisans düzeyinden giren aday eğer tahmini KPSS Önlisans puanını hesaplamak istiyorsa KPSS Önlisasns Puan Hesaplama linkini tıklayarak hesaplama sayfasına gidebilir.
      KPSS Sınavına Lisans düzeyinden giren aday eğer tahmini KPSS Lisans puanını hesaplamak istiyorsa KPSS Lisans Puan Hesaplama linkini tıklayarak hesaplama sayfasına gidebilir.
     KPSS Sınavına Lisans düzeyinden giren aday eğer tahmini KPSS Öğretmenlik puanını hesaplamak istiyorsa KPSS  Öğretmenlik Puan Hesaplama linkini tıklayarak hesaplama sayfasına gidebilir.

Not : Bu sitemiz sınava giren adayların yaklaşık SBS Puanı, YGS LYS puanı KPSS puanı, KPSS Önlisans Puanı, KPSS Lisans Puanı, KPSS Öğretmenlik Puanı, ALES Puanı ve DGS  puanlarını hesaplamak için geliştirilmiştir. Sınava giren adayların da bildiği gibi sınav standart sapmaları her sınav için değişmektedir. Her sınav için ayrı standart sapmalar belirlenirken sınava giren adayların hangi soru ve testlerde zorlanıp hangilerini kolaylıkla yaptığı göz önüne alınarak yapılmaktadır. Bundan da anlaşılacağı gibi sınavdan yüzde yüz doğru puanı hesaplamak ancak sınavdan sonra mümkün olabilmektedir. Adayların bu bilinçle puanlarını hesaplamalarını rica ederiz.

1 yorum:

  1. Yıl sonu başarı puanı bizin sınıf ortalamamız mı? Bilgisi olan var mı.

    YanıtlaSil