22 Haziran 2012 Cuma

KPSS ÖNLİSANS PUAN HESAPLAMA


 
Menü
İLETİŞİM
YGS LYS Puan Hesaplama 
SBS Puan Hesaplama
SBS Puanına Okul Puanı Ekleme
SBS Puanı Ortalaması Hesaplama
 DGS  Puan Hesaplama
 ALES  Puan Hesaplama
KPSS  Puan Hesaplama
KPSS Önlisasns Puan Hesaplama
KPSS Lisans Puan Hesaplama
KPSS  Öğretmenlik Puan Hesaplama

KPSS  Ortaöğretim Puan Hesaplama














KPSS PUAN HESAPLAMA
Doğru Soru Sayısı Yanlış Soru Sayısı Net
Genel Yetenek
Genel Kültür
Eğitim Bilimleri

KPSS PUAN HESAPLAMA
Lisans Mezunları Eğitim Fakültesi (Öğretmenlik) Önlisans Mezunları
Yaklaşık 2012 KPSS Puanlarınız
Not :Bu Punalar Tamımı ile Tahminidir. Yapılan Netlerin Önceki Yıllarda Yaılan sınavların ortalamaları ışığında hesaplamalar yapılarak yaklaşık puan bulunmaya çalışılmıştır.Asla Kesin Sonucu Vermez Zaten Hiç Bir Artama Motoru Yüzde Yüz Doğru Bir Sonuç Vermeyecektir.



KPSS 2011/1 İlk Atamada Endüşük ve En Yüksek Atama Puanlarını Öğrenmek için Tıklayınız....

KPSS 2011/1
MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (ÖNLİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 07.07.2011)
 



Öğrencilerin Eğitim Sitesine Hoş geldiniz....

     Öğrencilerimizin Sınav Puanlarını Hesaplayacağı bir site tasarlanmaya çalışılmıştır. Sınav adaylarının Gireceği sınavların herhangi birisinin bu sınavlar ALES,SBS, YGS,LYS ,DGS, KPSS olabilir  tahmini puanını hesaplamak için yandaki ilgili sınav linkini tıklayarak ulaşabilir.

     Sınav adaylar bu sınavlarda puanlarını hesaplamanın yanı sıra ortala hesaplama programlarını da kullanabilirler.Örneğin üç SBS puanının ortalamasını hesaplamak isteyen adaylar yandaki SBS Puanı Ortalaması Hesaplama linkini tıklayabilir.

   Sınava giren aday eğer YGS puanını hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden YGS LYS Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.


  Sınava giren aday eğer LYS puanını hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden YGS LYS Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.


  Sınava giren aday eğer DGS puanını hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden DGS  Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.

  Sınava giren aday eğer KPSS puanını hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden KPSS  Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.


  Sınava giren aday eğer ALES  puanını hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden  ALES  Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.






1 yorum:

  1. LYS - YGS Puan Hesaplama
    Sınav sistemi değiştiği için LYS ve ygs puan hesaplamalarını ve denemelerini artık göz ardı etmenizde fayda var. Gerek sınav zamanları, gerek sınav süreleri ve gerekse sınavdaki soru sayıları bakımından birçok farklılık söz konusu. Şu an hali hazırda bulunan YGS – LYS puanınızı hesaplayan site veya uygulamaların dışında güncel YKS puan hesaplama servislerini kullanmanız sizin faydanıza olacaktır.

    YanıtlaSil