20 Haziran 2012 Çarşamba

iletişim

New Page 2
İLETİŞİM
YGS LYS Puan Hesaplama
SBS Puan Hesaplama
SBS Puanına Okul Puanı Ekleme
SBS Puanı Ortalaması Hesaplama
DGS Puan Hesaplama
ALES Puan Hesaplama
KPSS Puan Hesaplama
KPSS Önlisasns Puan Hesaplama
KPSS Lisans Puan Hesaplama
KPSS Öğretmenlik Puan Hesaplama








































Bizimle İletişime Geçmek için Aşağıdaki Adrese Mail atın..

puanhesaplama@hotmail.com



Sınav adaylar bu sınavlarda puanlarını hesaplamanın yanı sıra ortala hesaplama programlarını da kullanabilirler.Örneğin üç SBS puanının ortalamasını hesaplamak isteyen adaylar yandaki SBS Puanı Ortalaması Hesaplama linkini tıklayabilir.Yada SBS Sınavına giren aday okul puanını ekleyerek yaklaşık kaç puan alacağını hesaplamak için SBS Puanına Okul Puanı Ekleme linkine tıklayarak SBS puanına okul puanını ekleme sayfasına ulaşabilir.

Sınava giren aday eğer YGS puanı hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden YGS LYS Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.


Sınava giren aday eğer LYS puanı hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden YGS LYS Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.


Sınava giren aday eğer DGS puanı hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden DGS Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.

Sınava giren aday eğer KPSS puanı hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden KPSS Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.


Sınava giren aday eğer ALES puanı hesaplamak istiyorsa yandaki linklerden ALES Puan Hesaplama linkini tıklayarak ulaşabilir.
KPSS Sınavına Önlisans düzeyinden giren aday eğer tahmini KPSS Önlisans puanını hesaplamak istiyorsa KPSS Önlisasns Puan Hesaplama linkini tıklayarak hesaplama sayfasına gidebilir.
KPSS Sınavına Lisans düzeyinden giren aday eğer tahmini KPSS Lisans puanını hesaplamak istiyorsa KPSS Lisans Puan Hesaplama linkini tıklayarak hesaplama sayfasına gidebilir.
KPSS Sınavına Lisans düzeyinden giren aday eğer tahmini KPSS Öğretmenlik puanını hesaplamak istiyorsa KPSS Öğretmenlik Puan Hesaplama linkini tıklayarak hesaplama sayfasına gidebilir.

Not : Bu sitemiz sınava giren adayların yaklaşık SBS Puanı, YGS LYS puanı KPSS puanı, KPSS Önlisans Puanı, KPSS Lisans Puanı, KPSS Öğretmenlik Puanı, ALES Puanı ve DGS puanlarını hesaplamak için geliştirilmiştir. Sınava giren adayların da bildiği gibi sınav standart sapmaları her sınav için değişmektedir. Her sınav için ayrı standart sapmalar belirlenirken sınava giren adayların hangi soru ve testlerde zorlanıp hangilerini kolaylıkla yaptığı göz önüne alınarak yapılmaktadır. Bundan da anlaşılacağı gibi sınavdan yüzde yüz doğru puanı hesaplamak ancak sınavdan sonra mümkün olabilmektedir. Adayların bu bilinçle puanlarını hesaplamalarını rica ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder